Nationale Gebedsdagen

In 2019 organiseren we nationale gebedsdagen in het Holland gebedshuis in Den Helder. Elke maand een zaterdag om te bidden voor ons land. We verlangen naar opwekking in Nederland. Daarvoor is het belangrijk  dat we met elkaar leren bidden. Elke opwekking is ontstaan uit stevige voorbede en dat moeten we gaan leren. Maar vaak weten we niet hoe we moeten bidden. Daar willen we wat aan doen. De dag zal bestaan uit onderwijs, lofprijs,  aanbidding en uiteraard veel gebed. Wij willen het praktisch maken zodat je het ook weer door kan geven en mee kan nemen naar je eigen omgeving, zodat het gebedswerk in ons land zich gaat uitbreiden. Je bent van harte welkom en hopen je op één van onze gebedsdagen te zien!

Hiernaast kun je je aanmelden >>

Wanneer

Elke maand een zaterdag van 10uur-17uur. Inloop vanaf 9.30uur. Zie hiernaast voor de juiste data. De nationale gebedsdag is inclusief lunch en er zal gezorgd worden voor koffie en thee. De dag is geheel gratis, maar je moet je wel even aanmelden!

Waar

Pastoor Koopmanweg 23a
1784 NX Den Helder

Nationale gebedsdag

Je voornaam*

Je achternaam*

Je e-mailadres*

Je telefoonnummer*

Ik bid mee op de volgende dagen:*
 Zaterdag 05 Januari 2019
 Zaterdag 09 Februari 2019
 Zaterdag 09 Maart 2019
 Zaterdag 30 Maart 2019
 Zaterdag 04 Mei 2019

Overige vragen?

*verplichte velden

Introductiecursus Holland Gebedshuis 

Wil je graag op regelmatige basis zelfstandig mee bidden in het Holland Gebedshuis in Den Helder? Dan vinden we het leuk je te leren kennen en willen we je graag vertellen wat we doen en hoe we dat doen. Vul hiernaast het contactformulier in en meld je aan voor de introductiecursus. In deze cursus van drie avonden leggen we je uit wie we zij, hoe we te werk gaan en waarom gebedswerk zo krachtig is. We kijken er naar uit je te zien! Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Je voornaam*

Je achternaam*

Je e-mailadres*

Je telefoonnummer*

Je woonplaats*

Vragen of opmerkingen?

*verplichte velden

Als we je aanmelding hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen!